Gault&Millau

Imprezy okolicznościowe

Organizacja imprez okolicznościowych

 

 

 

imprezy-okoliczonosciowe1

Menu I

Przystawki na półmiskach

Śledź z czerwoną cebulą

Baleron białoruski z sosem tatarskim

Wędliny wędzone własnej produkcji

Pasztet staropolski z sosem z żurawiny

Tatar wołowy

Sałatka z szynką

Sałatka grecka

Pikle

Pieczywo

 

Soki, woda niegazowana z cytryną podane w dzbankach i ustawione na stołach.

 

Zupa (do wyboru jedna zupa taka sama dla wszystkich)

Krem z pomidorów z oliwą ziołową i płatkami migdałów

*****

 Rosół z domowym makaronem

*****

Krem  z białych warzyw z chrustem z ziemniaka

Danie główne (do wyboru danie takie samo dla wszystkich)

Schab sous vide w ciemnym sosie podany z ziemniakami pure i brokułem w maśle

*****

Pierś kurczaka w bekonie podana z ziemniakami pure, karmelizowaną marchewką i zielonym groszkiem w maśle 

STÓŁ SŁODKI

Kawa, herabata, woda, sok

Ciasta

 Cena 100zł / osoba

Restauracja Receptura

85 67 52 700

biuro@restauracjareceptura.pl

imprezy-okoliczonosciowe2

Menu II

Przekąski ustawione na stołach

Cannelloni z łososia z serkiem chrzanowym

Wędliny wędzone własnej produkcji

Pasztet staropolski w cieście francuskim

Tatar wołowy

Polędwiczka wieprzowa z musem serowym

Mix sałat z piersią z kurczaka w sosie cezar

Sałatka grecka

Pikle

Sosy

Pieczywo

 

Soki, woda niegazowana z cytryną podane w dzbankach i ustawione na stołach

 

Zupa
(do wyboru zupa taka sama dla wszystkich)

Krem z selera i pora z chipsem z bekonu

*****

Consomme z grzybów z pierożkami z wątróbki cielęcej

Danie główne I 
(do wyboru danie takie samo dla wszystkich)

Polędwiczki wieprzowe w bekonie w sosie grzybowym na babce ziemniaczanej podane z kalafiorem romanesco

*****

 Pieczony filet z dorsza na kaszy bulgur podany z pure z zielonego groszku w sosie imbirowo - limonkowym

 

STÓŁ SŁODKI

Kawa, herabata, woda, sok

Ciasto, owoce filetowane

Cena 135zł / osoba

Restauracja Receptura

85 67 52 700

biuro@restauracjareceptura.pl