Organizacja imprez okolicznościowych
Menu I
Przystawki na półmiskach
Śledź w ziołach
Rolada drobiowa
Rolada szpinakowa z łososiem i serkiem chrzanowym
Wędliny wędzone własnej produkcji
Pasztet z żurawiną
Tatar wołowy
Sałata grecka
Mozarella z pomidorami i sosem bazyliowym
Warzywa marynowane
Pieczywo
Soki, woda niegazowana z cytryną podane w dzbankach i ustawione na stołach.
Zupa
(do wyboru jedna zupa taka sama dla wszystkich)
Krem z białych warzyw z chrustem z ziemniaka
*****
Rosół z domowym makaronem
***
Danie główne
(do wyboru danie takie samo dla wszystkich)
Rolada drobiowa faszerowana mięsem mielonym z dodatkami warzyw,
opiekane ziemniaki, surówka z białej kapusty
Karkówka w sosie własnym, ziemniaki purre, surówka
STÓŁ SŁODKI
Kawa, herbata,
Ciasta, owoce sezonowe
Cena 130zł / osoba
Restauracja Receptura
85 67 52 700
Menu II
Przekąski ustawione na stołach
Wędliny wędzone własnej produkcji
Sałatka brokułowa w sosie śmietanowo - czosnkowym
Pasztet z sosem żurawinowym
Śledź w kompresowanej cebuli z kurkami
Tatar wołowy
Rolada szpinakowa z serkiem chrzanowym z dodatkiem łososia
Sałata mix z serem pleśniowym i gruszką
Roladki z szynki z musem chrzanowo-jajecznym
warzywa sezonowe
Pieczywo
Soki, woda niegazowana z cytryną podane w dzbankach i ustawione na stołach
ZUPA
(do wyboru zupa taka sama dla wszystkich)
Krem z kalafiora z chipsem z bekonu skropiony oliwą truflową
*****
Rosół domowy z makaronem
DANIE GORĄCE
(do wyboru danie takie samo dla wszystkich)
Pieczona kaczka podana z babką ziemniaczaną, sosem wiśniowym i karmelizowanym jabłkiem
*****
Polędwiczka wieprzowa w bekonie podana z pure marchwiowo - ziemniaczanym, buraczki glazurowane
II DANIE GORĄCE NA PÓŁMISKACH (do wyboru po dwa dania):
Pieczona karkówka, kluski śląskie, warzywa w maśle czosnkowy
Roladki drobiowe z warzywami, pieczone ziemniaki, buraczki glazurowane
STÓŁ SŁODKI
Kawa, herbata,
Ciasto, owoce filetowane
Cena 160zł / osoba
Restauracja Receptura
85 67 52 700