Gault&Millau

Imprezy okolicznościowe

Organizacja imprez okolicznościowych

 

 

 

imprezy-okoliczonosciowe1

Menu I

Przystawki na półmiskach

Śledź w ziołach

Półmisek wędlin

Pasztet domowy z sosem tatarskim

Tatar wołowy z domowymi marynatami

Sałatka z gruszką i serem pleśniowym

Sałatka polska

Terina z kurczaka w liściu nori

 Marynaty

Pieczywo

Zupa

Zup(do wyboru jedna zupa taka sama dla wszystkich)

Krem z pasternaku i jabłka z natką pietruszki

*****

 Rosół z kluskami lanymi


(do wyboru danie takie samo dla wszystkich)

 

Dorsz pieczony w sosie porowym, podany z pure z selera i czosnkowym brokułem

*****

 Filet z kurczaka nadziewany mięsem mielonym i suszonymi pomidorami w sosie koperkowym podane z ziemniakami pure, marchwią i brokułem w maśle

STÓŁ SŁODKI

Kawa, herabata, woda, sok

Ciasta, owoce filetowane

 Cena 100zł / osoba

Restauracja Receptura

85 67 52 700

biuro@restauracjareceptura.pl

imprezy-okoliczonosciowe2

Menu II

Śledź w ziołach

Półmisek wędlin

Pasztet domowy z sosem tatarskim

Tatar wołowy z domowymi marynatami

Eskalopki z musem tzatziki

Terina z kurczaka w liściu nori

Sałatka z kurczakiem i pomarańczami

Sałatka z gruszką i jagodami goji

Deska serów

 Marynaty

Pieczywo

Zupa
(do wyboru zupa taka sama dla wszystkich)

Krem z selera z siekanym szczypiorem

*****

Consomme z kołdunami z baraniny

Danie główne I 
(do wyboru danie takie samo dla wszystkich)

Kaczka pieczona na babce ziemniaczanej z gruszką w toffi i majeranku w sosie wiśniowym

*****

 Polędwiczka wieprzowa sous-vide w sosie rozmarynowym podane z ziemniakami pure, marchwią i brokułem

Danie główne II
(do wyboru danie takie samo dla wszystkich)

Karkówka duszona na kaszy bulgur z  fasolką szparagową

*****

 Pieczone podudzia z kurczaka podane z pieczonymi ziemniakami

 

STÓŁ SŁODKI

Kawa, herabata, woda, sok

Ciasto, owoce filetowane

Cena 135zł / osoba

Restauracja Receptura

85 67 52 700

biuro@restauracjareceptura.pl